Hudi Hudi Kft

Hudi HudiA cég

A Hudi Hudi budapesti -berlini sörkereskedő és sörfejlesztő céget Közép Európa mozgalmas kézműves sörpiaca ihlette, és célja, hogy tevékenyen hozzájáruljon az európai sör jövőjéhez.  Újszerű és kiváló söröket kínálunk a közép-európai sörivónak – nem ugyanazt adjuk el mindenkinek, hanem a változatosságot hozzuk el a helyi sörivóknak. Nem egyszerűen képviselünk sörfőzdéket, de újrakeverjük a kártyákat és brandeket alkotunk. Elhozzuk neked a legjobbat, és otthon hagyjuk a resztlit.

Saját Márkák:
Frederick Hekkelberg
Szintén 2016-ban alapítottuk meg a Frederick Hekkelberg sörmárkát, közösen Bart Danival. Ez a márka, azzal a céllal jött létre, hogy legyen egy alacsonyabb árkategóriájú sör, ami minőségileg nem ugrik ki a meglévő kínálatunkból. Ennek a sörnek a Berlini raktárunkban alakítunk ki palackozó üzemet, ez 2017 közepére készül el. A termék honlapja itt megtekinthető!

Magyarországra importált márkáink:
állandó: BrewDog (Ellon, Skócia), Fourpure (London, Anglia), Northern Monk (Leeds, Anglia), St. Peter’s (Bungay, Anglia)
alkalmi: Camba Bavaria (Seeon-Seebruck, Németország), Mondo (London, Anglia), Signature (London, Anglia)
a gyártók neveire kattintva olvashatsz részletesebben róluk és az oldal alján egy linkre kattintva akár azonnal vásárolhatsz is a termékeikből!

Exportált és Magyarországon forgalmazott Magyar márkák:
Harapunk, Mad Scientist, Rothbeer, Yeast Wörks
Az export tevékenységet a Hudi Hudi Magyarországi és Német vállalatával Berlinből intézzük. Jelenleg Németországba és Angliába küldünk termékeket.

Ha felkeltettük érdeklődésedet irántunk, vedd fel velünk a kapcsolatot itt>>