Vásárlási feltételek

Az oldalon Alkoholos termékeket, csak 18 éven felüli személyek vásárolhatják meg! Ezt a kiszállítást végző személy ellenőrizheti és adott esetben az árú átadását megtagadhatja!

VÁSÁRLÁS FOLYAMATA
Az árú először a kosárba kerül, ami még nem minősül vásárlásnak! A vásárlás rendszerünkbe való beérkezéséről értesítést kap a VÁSÁRLÓ, az általa megadott e-mail címre. E visszaigazoló levél kiküldését követően kezdjük meg a rendelés feldolgozását.

ELÁLLÁSI JOG
A vásárló az alábbi feltételek teljesülése esetén a termék átvételétől számított 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Ebben az esetben a Hudi Hudi Kft. a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és a termék sérülésmentes, valamint használati idővel arányos állapotban történő visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríti. A kiszállítás megkezdése előtt (szállító partnernek történt átadás előtt) visszamondott megrendelések esetén a számla teljes összegét térítjük
Ha és amennyiben a vásárlói megrendelés alapján a kiszállítás foganatosítását a Hudi Hudi Kft. 8 napon belül nem kezdi meg és a vásárló elállási nyilatkozatát ezt követően ismeri meg, akkor a vásárló elállása folytán előállott indokolatlan szállítási költségek teljes körének az érvényesítése mellett teljesíti a Hudi Hudi Kft, a vásárlóval szembeni elszámolását.

A Hudi Hudi Kft. kizárólag a hiánytalan, sérülésmentes, biztonságos szállításra alkalmas csomagolású termék visszaszolgáltatása, és számla vagy blokk ellenében köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A számla illetve a blokk hiányzásából, valamint a biztonságos szállításra alkalmatlan csomagolás miatt bekövetkező károk a vásárlót terhelik. A vásárló viseli a termék szállításából eredő költségeket (oda és vissza szállítás díját). A Hudi Hudi Kft. a visszaszállítás bonyolításában a vásárló kérésére segédkezik. A Hudi Hudi Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

FELELŐSSÉG
A Hudi Hudi Kft. feltételezi, hogy a VÁSÁRLÓ ismeri az internetes vásárlás előnyeit és hátrányait, tekintettel van a technikai teljesítményre és felmerülő hibákra. A Hudi Hudi Kft. továbbá feltételezi, hogy a VÁSÁRLÓ mindezeket mérlegelve vásárol. Felelősséget a Hudi Hudi Kft-t az esetlegesen bekövetkező hibákért nem vállal.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
A web áruház anonim módon megtekinthető! A vásárláshoz kötelezően meg kell adni adatokat: név, cím(ek), e-mail, telefonszám. Az áruházban regisztrált VÁSÁRLÓK és vásárlások adataiból a szállításhoz szükséges információkat a szállító cégnek a szállításokat megelőzően kiadunk, ezek a név, szállítási cím, telefonszám és megjegyzés.

Az adatokat a Hudi Hudi Kft és az általa megbízott szállító további félnek nem adja ki!

Nagykereskedelmi vásárlók

Viszonteladóink vásárlása esetében a teljes doboz megvásárlását részesítjük előnyben. Sok esetben történtek vegyes doboz vásárlások, amikor több termékből töltöttünk meg egy dobozt. Ennek költségeit eddig belekalkuláltuk a termék árába, amivel azokat terheltünk felesleges költséggel, akik teljes dobozzal vásároltak. Ez most megváltozott! Az árakból kivettük ezt a terhet és külön fogjuk felszámolni! Ezt a webáruház jelenleg még nem képes felszámolni, csak a számlán lesz látható! A komissziózási díj 6Ft/üveg!

Kérünk mindenkit hogy ha összeválogat termékeket, akkor töltse meg a 24 darabos dobozokat, a biztonságosabb szállítások miatt!