A mi whiskynk – Asta Morris: Pete Series

Igazából a whisky világát csak nemrég kezdtük felfedezni, és nincsenek évtizedes előítéleteink és beidegződéseink, és vannak olyann kelta írásképekek, amiket még nem tudunk magabiztosan kiolvasni. De azért nem vagyunk már teljesen kezdők és most megtaláltuk az eddigi kedvencünket az Asta Morristól a Pete Series-t!

A mi whiskynk – Asta Morris: Pete Series részletei…

HaraPunk / Brew! Studio tiszteletbeli dupla IPA – kóstoltunk

A harmadik, egyben (egyelőre legalábbis) utolsó videónk Simonfai “Balu” Balázs (Brew! Studio) közreműködésével. Természetesen HaraPunk / Brew Studio sört kóstoltunk ismét. Terítéken ezúttal a Son of a Bitch dupla IPA, avagy “tiszteletbeli dupla IPA” volt.

HaraPunk / Brew! Studio tiszteletbeli dupla IPA – kóstoltunk részletei…

Hara’Punk : Punk Juice IPA – kóstoltunk

Punk Juice ipa sör

A héten három videót is forgattunk Simonfai “Balu” Balázzsal, természetesen Hara’Punk Brewing söröket kóstoltunk. Íme a második: Punk Juice, ausztrál komlóval.

Hara’Punk : Punk Juice IPA – kóstoltunk részletei…

Hara’Punk Executive Pale Ale – megkóstoltuk

A héten három kóstoló videót is forgattunk Simonfai “Balu” Balázs közreműködésével. Természetesen Hara’Punk söröket kóstoltunk. Íme az első felvétel: Executive Pale Ale, a “kapudrog-sör”.

Hara’Punk Executive Pale Ale – megkóstoltuk részletei…

Keserű Méz – Az elsők egyike

Ezen a héten az első magyar kézműves sörök egyikét, a virgonc, üdítő, szomjoltó, mégis élettelin komlós hoplágert, a Keserű Mézet kóstoltuk.

Keserű Méz – Az elsők egyike részletei…

Itt az OPERA – az első hazai craft-gin!

Az első igazán menő magyar gin

Régi vágyunk teljesül, amikor bemutatjuk az első igazán menő magyar gint, ami webshopunkban már kapható is! Az újpesti Első Magyar Ginmanufaktúra egy ipari ingatlan alsó szintjén főzi az Operát. Tizenegyféle fűszerrel, tihanyi levendulával, hazai borókával, grapefruit héjjal, és az Európa szerte alig használt, de Magyarországon közkedvelt mákkal!

Itt az OPERA – az első hazai craft-gin! részletei…

Hogy kell cidert kóstolni – Sheppy’s Reserve Cider

Milyen cidert kóstolni? Hol teremnek az almák, ültetvényen, vagy földön? Hogy van mindez? Ilyesmikről beszélgettünk.

Kiittuk a hab alól a sört – St. Peter’s Cream Stout kóstolóvideó

St. Peter's Cream Stout. Kiittuk a hab alól a sört.

Megint nem tudtuk megállni, és készítettünk nektek kóstoló videót. Ezúttal választásunk a St. Peter’s Cream Stoutja lett, rafinált, elegáns, precízen elkészített stout. Kattintsatok a videóért, ha szeretnétek megtudni, milyen egy sokéves tapasztalattal készült cream stout és hogy néz ki, amikor a vastag hab alól isszuk ki a sört.

Kiittuk a hab alól a sört – St. Peter’s Cream Stout kóstolóvideó részletei…