Budapestre jött a PolyKeg

A PPolyKeg csapat az Élesztőben

Alig pár éves

a műanyaghordók piaca, de máris számos gyártó verseng a sörfőzők kegyeiért. Az első pár évben rengeteg hányattatás jutott osztályrészül a főzdéknek, mert a gyártók majdhogynem rajtuk kísérletezték ki a hosszú távú megoldásaikat ebben a szűz iparágban. Mára azonban bőven elvárható egy műanyaghordótól, hogy kiválóan működjön, a nulla felé tartó hibaszázalékkal.

(Mire jó a műanyaghordó? A műanyag keg alapvetően akkor hasznos, ha egy sört messzire akarunk szállítani. Az ólomhordó kb 10 kg, a műanyag fél kiló körül van, tehát sokkal kevesebb csomagolást kell szállítani. Ráadásul egyszer-használatos, tehát visszafele nem kell szállítani, ezért egy csomó benzint, hordómosást és kiadást spórolhatunk meg vele.)

Teo Musso és a PolyKeg
Teo Musso, a Baladin sörfőzde tulajdonosa szereti a PolyKeget!

Ezért jött Budapestre

a Budapest Beer Week egyik szponzoraként a PolyKeg, a világ egyik vezető műanyaghordó gyártója. A Milánó melletti cég évtizedek óta foglalkozik műanyaggal, és pár évvel ezelőtt, amikor hírét vették az újfajta Kegnek, azonnal nekiláttak, hogy kifejlesszék a saját megoldásaikat. Mostanra tökéletesítették a terméket és most azért jöttek, hogy elmondják, bemutassák, hogy megoldásaik évek óta hibátlanul működnek és állják a sarat a legkülönbözőbb megpróbáltatások során.
Kiemelték, hogy a legtöbb piaci versenytársukkal ellentétben, az ő hordóik kizárólag műanyagból készülnek, ezért sokkal könnyebben visszaforgathatók. A Polykeg további előnye, hogy legfőbb vetélytársával ellentétben nincsen saját kegfeje, hanem bármelyik közkézen forgó kegfejtípussal rendelhető.

A Polykeg a Hudi Hudit

választotta magyarországi képviselőjének és nagyon bízik a hazai piacban, hiszen a magyar kézműves sör dinamikus fejlődése Olaszországból is látszik. Illetve nagyon bízik a saját termékében is, ezért a legnagyobb örömmel küld próbahordókat az érdeklődőknek. Ha Ön is kipróbálná a Polykeget egy próbahordóval, írjon erre a címre: info@hudihudi.hu!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..