Az első karibi rum – megérkezett

Asta Morris Maman Brigitte Rum

Itt a Maman Brigitte 

Hónapok óta tervezgetünk, szervezgetünk, kóstolgatunk, hogy elindítsuk saját import párlat-kollekciónkat, és végre megérkezett az első és egyben legnagyobb kedvencünk, a Maman Brigitte, a Rasta Morris nevű független belga palackozótól!

Az akció előtti rum

Amíg a Rasta Morris rumjait meg nem kóstoltuk, azt hittük, hogy a jó rumok édesek és barnák. A Rasta Morris azonban más – azóta a kedvencünkké lett – vonalat képvisel. Az ő rumjai aranyszínűek, élesek és szárazak és pikánsak. Ilyen a Maman Brigitte is, ami 3 éves jamaikai, 5 éves dominikai, és 8 éves barbadosi rumok keveréke! Trópusi gyümölcsös, ananászos, visszafogottan mézes, pikánsan gázolajos, éles végződésű ital. A legnagyobb karakter – az ananászos illat és a pikáns gázolajosság – a fiatal jamaikai rum sajátja, a dominikai egy kis mézességgel finomítja a képletet, a legöregebb barbadosi pedig összesimítja a harmóniákat. Ez nem az a rum, amit bőrfotelbe süllyedve vadászat utáni lelazításként iszunk – ez akció előtti rum, ettől kiélesednek az érzékeink!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..