Értékes ajándék sörcsomag a Hudi Hudi-tól

2017-01-29 0 By olee
Értékes ajándék sörcsomag a Hudi Hudi-tól

Értékes ajándék sörcsomag a Hudi Hudi-tól

Februárban megajándékozunk valakit a képen látható sörökkel és sörnyitóval!

Nehéz lenne kitalálni, hogy ki érdemel egy ilyen értékes ajándék sörcsomag-ot, így egyszerűen Februárban a legtöbbet vásárló kapja meg. Bármely söröket is vásárlod tőlünk az beleszámít! Azok az akciós BrewDog, St. Peter’s, Mad Scientist, Rothbeer, stb sörök is amikre 15% kedvezményt adunk! Ha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy ösztönözzünk arra, hogy most vásárold meg az általunk forgalmazott söröket, akkor tudd meg, hogy a Foxpost kedvezményesen szállítja ebben az időszakban a csomagjaidat, de ha 25’000 Ft felett vásárolsz, akkor ingyen lesz a szállítás!

Az értékes ajándék sörcsomag tartalma:

  1. St. Peter’s Cream Stout: 2016-ban a Brit birodalom legjobb stout sörének választották Londonban (World Beer Awards) Olvass többet a termékről itt!
  2. Yeast Wörks Black Mamma: Ezt a sör eddig kizárólag az Élesztő számára készült, de most limitált mennyiségben hozzáférhető, kizárólag a Hudi Hudi oldalon vásárlók részére! Olvass többet a termékről itt!
  3. BrewDog Jet Black Heart: A tavalyi évben újonnan a BrewDog alap készletbe került milk stout. Ezzel lett tökéletes a fekete sör hármas a csomagban! Olvass többet a termékről itt!
  4. St. Peter’s Ruby Red Ale: Egy kiváló vörös Ale Angliából, ami méltó társa a csomagba választott kiválóságok mellé. Átvezetőnek a stout sörök világából az IPA sörökhöz. Olvass többet a termékről itt!
  5. Mad Scientist Smooth Hoperator: Az egyik legjobban sikerült magyar kézműves IPA. Sokszor szerepelt már más neves külföldi India Pale Ale sörökkel és mindig megállta a helyét! Olvass többet a termékről itt!
  6. BrewDog Punk IPA: Hazánkban a legnépszerűbb külföldi kézműves sörfőzde, legnépszerűbb söre. Olvass többet a termékről itt!
  7. BrewDog sörnyitó: hogy a kupak ne legyen akadály!

Ki kapja pontosan:
  Aki a Hudi Hudi online webáruházában Február 1 és Február 28 között a legtöbbet költötte.
Mit kap a nyertes: 
  1. A  fent említett csomagot
  2. kiváló söröket
  3. 15% kedvezményt a legtöbb termékekre
  4. kedvezményes kiszállítást a Foxpost-al
Mit kapnak a többiek:
1. kiváló söröket
2. 15% kedvezményt a legtöbb termékekre
3. kedvezményes kiszállítást a Foxpost-al

A csomagot március első hetében küldjük ki!

Megkezdem a vásárlást!

Az akció kizárólag kiskereskedelmi vásárlóknak elérhető!