Frederick Hekkelberg

F.HekkelbergKi az a Frederick Hekkelberg?

Frederick a huszadik század első felének legnagyobb hatású bajor filozófusa a fenyőerdő mélyén született a Maxhütte falucskához tartozó erdészházban a favágó Ahren Hekkelberg első és egyetlen fiaként. Világszép anyja belehalt a szülésbe, egyedül nevelkedett szófukar apja mellett. A kis Frederick azonban kettejük helyett is beszélt, tulajdonképpen be nem állt a szája, miközben az apját kísérgette az irtásra. Apjától ugyan nem sok hasznosat tanult, de annál tanulságosabbak voltak az erdőszéli fogadóba tett mindennapos látogatások, ahol a jókedélyű vendégsereg kézről kézre adta a helyes kisfiút. Fredericket valójában a Forsthaus Maxhütte nevű fogadó nevelte, és azon belül is a fogadós felesége, Inga, aki saját gyerek híján minden szeretetét a kis Frederickre pazarolta. Frederick Hekkelberg hamar megtanulta tisztelni az asszonyokat, a sört és a vidám társaságot.
olvass tovább a termék honlapján! itt!

Tavaly év közepén elkezdtük értékesíteni a Frederick Hekkelberg söröket. Mára több belvárosi helyen is kapható egyenlőre csapolt formában! A kínálat jelenleg két sörből áll: egy könnyen iható Pils típusból és egy FUX nevű vörös sörből. Itt csapolják!

Az értékesítést a Raiker Kft-vel közösen végezzük, így lehetőség van arra, hogy a hét minden napján, 0-24-ben eljuttassuk a söröket a vevőinknek.

1 thought on “Frederick Hekkelberg

  1. […] után talán nem is meglepő, hogy a Gléda csapjain Hekkelberg sörök folynak – a vendégek nagy megelégedésére. Nyáron pedig kinyit a teniszpályák […]

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.