Hudi Hudi Bemutatóterem és üzlet

bemutatóterem profile pic

Üzlet, ahol a BrewDog, Sheppy’s és St. Peter’s mellett a Magyar kézműves italok is jelen vannak 

A Hudi Hudi bemutatótermét úgy alakítottuk ki, hogy több igényt is kielégítsen. Így lett üzlet is egyben!


Viszonteladó partnereink

Megtekinthetik és megkóstolhatják a termékeket, a termékekhez tartozó poharakat, sör alátéteket és egyéb reklámtárgyakat. Lehetőség van PUB-ok felszereléseit megtekinteni, mint a márkák egyedi sörcsapjait, sörcsap karokat stb.

Helyben a márkákról, a termékekről átfogó információkat tudunk adni és segíteni tudunk az italkínálat összeállításában is. Lehetőség van itt a kiszolgáló személyzet képzésére is, amivel a kiszolgálás minőségét javíthatjuk. 


Magánvásárlók

A bemutató termünkben kiszolgálunk magánszemélyeket is. A hely szűke miatt azért érdemes a webáruházban előbb megrendelni az italokat és a személyes átvételt választani!

Aki személyesen érkezik és érdeklődik, nagyon szívesen beszélgetünk vele, elmeséljük egy-egy márka vagy termék történetét. Ezen kívül nagyon kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre, történeteitekre és tapasztalataitokra is.

Hírlevél

Ne felejts el feliratkozni a hírlevelünkre, hogy a legkorábban értesülj az újonnan érkező termékeinkről! Ezt ennek a honlapnak minden egyes oldalán legalul megteheted! 


Spritiek

2018-ban elkezdtük a tömény ital kínálatunkat kialakítani. Ebben terveink szerint Magyar és import italok is lesznek 


A Yeast Wörks Gypsy Brewery székhelye is itt található.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .