Hudi Hudi italbolt

Hudi HudiA Hudi Hudi budapesti -berlini sör-, párlat-, cider- és üdítőkereskedő és fejlesztő céget Közép Európa mozgalmas kézműves piaca ihlette, és célja, hogy tevékenyen hozzájáruljon az európai italok jövőjéhez. Újszerű és kiváló italokat kínálunk a közép-európai fogyasztóknak – nem ugyanazt adjuk el mindenkinek, hanem a változatosságot hozzuk el a helyi vásárlóknak. Nem egyszerűen képviselünk gyártókat, de újrakeverjük a kártyákat és brandeket alkotunk. Elhozzuk neked a legjobbat, és otthon hagyjuk a resztlit.

Élére álltunk a hazai craft-spirit mozgalomnak, melynek keretében elsőként a Gemenci Distillery gabonapárlatait forgalmazzuk.

Saját Márkák:
Frederick Hekkelberg sörök
2016-ban alapítottuk meg a Frederick Hekkelberg sörmárkát, hogy jól iható minőségi alternatívát nyújtsunk a nagyüzemi sörök mellé, mely árában is állja a versenyt. 2018-tól üveges formában is elérhető, valamint Berlinben is terjeszkedni kezdett. A termék honlapja itt megtekinthető!

YeastWörks
Az Élesztővel közösen alapított gerilla-sörfőző brandünk! Kitaláljuk a sört, a designt, az üzenetet majd megkeressük hozzá a legjobb sörfőzőt! Legsikeresebb Yeast Wörks sörök: Egymilliárd Megawatt, Black Mamma, Duke of Bdpst, Keserű Méz, stb…

Importált termékek:
állandó: BrewDog (Ellon, Skócia), Ramborn (Luxemburg), Sheppy’s (Anglia), St. Peter’s (Bungay, Anglia), Thornbridge (Anglia), Asta Morris (Belgium), Norlan (Anglia)
alkalmi: Camba Bavaria (Seeon-Seebruck, Németország), Mondo (London, Anglia), Signature (London, Anglia)
a gyártók neveire kattintva olvashatsz részletesebben róluk és az oldal alján egy linkre kattintva akár azonnal vásárolhatsz is a termékeikből!

Ha felkeltettük érdeklődésedet irántunk, vedd fel velünk a kapcsolatot itt>>

Soós Olivér e.v.
székhely2051 Biatorbágy, Munkás utca 4
diszkont üzlet címe1082 BUDAPEST, NAP UTCA 19.
adószám 55978705-1-33
BankOTP Bank
1174 2355 2145 1353