Keserű Méz – Az elsők egyike

Ezen a héten az első magyar kézműves sörök egyikét, a virgonc, üdítő, szomjoltó, mégis élettelin komlós hoplágert, a Keserű Mézet kóstoltuk.

A Keserű Méz -ről röviden

Az új sört a Yeast Wörks jegyzi, ami a Frederick Hekkelberg kézműves sör vonala.
Alapjában véve ez egy Lager sör, mégis a kézműves vonal része, hiszen a tradicionális sörökhöz képest jóval komlósabb a Keserű Méz. A hagyományokat abban mégiscsak követi, hogy Európai komlókat tartalmaz a receptje.

A piacon két változat kapható! Egy csatos üveges és egy dobozos változat! Nagy különbség van köztük! Kóstold meg mindkettőt! Nekünk a dobozos a kedvencünk, ami sokkal frissebb ízekkel és illattal rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..