Magyar sör export

2017-03-01 0 By olee

Hudi Export start

Magyar sör Export első fejezet…

A Német Hudi Hudi raktárába állandó kínálatba vesszük néhány Magyar kézműves sört. Hosszas előkészület után a Mad Scientist, Rothbeer, Hara’Punk és Yeast Wörks söreiből választottuk ki az első készletet.
távoli galaxis, ginger meister, pyromania, smooth hoperator, jam72, tokyo….

Sör export első fejezet

Hogy miért pont őket?

Nehéz igazán jól kiválasztani azokat a söröket, amik versenyképesek lesznek egy idegen országban, ahol hatalmas a sörök szeretete. Nem is biztos, hogy elsőre eltaláljuk, de a kínálat hatalmas, mint az elhatározottságunk.

Mit tettünk eddig?

A választott sörök előállítását a Mad Scientist üzemébe összpontosítottuk, ahol így a megnövekedett kapacitást alapul véve nagyszabású fejlesztésekbe kezdtünk. Ezeknek a célja, hogy a sörök megfeleljenek a nyugati elvárásoknak, ne legyen ingadozó a minőség és gazdaságos legyen az előállítás.

Mit teszünk éppen?

Azon kívül, hogy a Berlini raktárban állandóan elérhetővé tesszük a söröket, értékesítőket bízunk meg az eladással, még bemutatókat és csapfoglalásokat is szervezünk. A marketing munka viszont nem itt kezdődik, hanem Magyarországon, az Élesztőben, ahol meghívunk néhány sörkedvelőt, hogy segítsen nekünk a munkánkban.
Az esemény megtekinthető itt!

Mit tehetsz azért, hogy a kedvenc sörödet a Németek is megismerjék?

Nagyon egyszerű! Németországban erősen támaszkodnak a Ratebeer oldalon olvasható véleményekre. Sajnos még kevés értékelés van a Magyar sörökre, ezért bizonytalanok a vásárlók. Ha van kedved regisztrálj és értékelj és akár magyarul is írhatsz, nem számít!