Megnyitott a Gléda!

2018-12-05 0 By Bart Dániel

A magyar gasztronómiai mindennapokat egyre inkább elárasztja a szenzáció-hajhászat, újdonságok lökik félre a tegnapi újdonságokat és egyre kevésbé jut idő élvezni a nyugalmat, amit a szépség személése vagy kóstolása során érez a fogyasztó. Az óbudai Gléda üdítő színfolt ebben a világban, nem akar megdöbbenteni és nem rohan sehová. Mindössze arra vállalkozik, hogy nagyszerű enni- és innivalót kínál nyugodt, elegáns környezetben.

Deli János és Kerekes Sándor séfek évek óta tervezik, hogy együtt dolgoznak és létrehozzák a saját szájuk íze szerinti vendéglátóhelyet – erre most jött el a stratégiailag megfelelő pillanat! A Gléda nem akar kirakat lenni és nem mutat többet magáról, mint amire képes! Magabiztos jó ízlés, nyugalom és elegancia. A hagyományos és a kortárs zökkenőmentes koreográfia szerint működik együtt úgy a belső térben, akár  az étlapon.

Mindezek után talán nem is meglepő, hogy a Gléda csapjain Hekkelberg sörök folynak – a vendégek nagy megelégedésére. Nyáron pedig kinyit a teniszpályák övezte terasz, és a nagyszerű magyaros tálakat végtelen sörözéssel lehet majd leöblögetni.