Hekkelber sörrel nyitott meg a Société!

2018-11-07 0 By Bart Dániel
Hekkelberg a csapon

A Société Budapest épülete eredetileg Gerster Károly tervei alapján készült, mint lakóépület 1865-ben, majd az évek során számos alkalommal átépítették. Az épület a belváros szívében, a Szent István Bazilika szomszédságában található. Most egy 3500 négyzetméteres inspiratív térré alakították át, ami otthont ad a modern gasztronómiának, divatnak, kortárs művészeteknek és izgalmas rendezvényeknek.

A Sas utca 15 szám alatt nyíló Société fine bisztróban kiváló ételeket kóstolhatsz meg, a kávézóban indíthatod a napod, a divatboltban változatos márkaszelekciónkból kiválaszthatod a hozzád legközelebb álló designer ruhákat, részt vehetsz változatos programokon, kiállításokon, bulikon és exkluzív eseményeken. Mindezt egy gyönyörűen felújított, modern – de korához híven klasszikus jegyeket is őrző, egyedi hangulatú épületben. Ez a Société Budapest.

A Hekkelberg mellett koktélok is lesznek

A Société Budapestnek készült, olyan embereknek, akiket vonz a kultúra, a művészetek, a divat és a gasztronómia. A Sas utca 15. épülete egy mindenki számára nyitott komlexum, ahol otthonra talál két étterem, egy divatüzlet, egy kiállítótérként is üzemelő rendezvénytér – mely kulturális és egyéb szórakoztató programoknak szolgál helyszínéül.

…és persze Frederick Hekkelberg sörök