Újragondolt webáruház!

2017-01-11 0 By olee

Hudi Hudi webáruház logo

A tavalyi év tapasztalatai alapján átalakítottuk a webáruház működését. Ennek eredménye a már látható rendszer.

Az első jelentős változás a webáruház -ban, hogy a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítést szétválasztottuk. Az eredeti hudihudi.hu címen megjelenő oldal ketté is választja a forgalmat: a “Vásárlás”, illetve “Vásárlás viszonteladóknak” gombok kiválasztásával juthatunk a megfelelő oldalra. Természetesen léteznek közvetlen linkek is, amiket könyvjelzőként elmentve a böngészőnkben azonnal eljuthatunk a célunkhoz, átugorva a cég honlapját és az életkort ellenőrző oldalt is. Ezek a linkek a következők: http://shp.hudihudi.hu/kisker és http://shp.hudihudi.hu/nagyker.

FONTOS!
Bár a regisztrációkat a régi rendszerből átvettük, tapasztalataink alapján a jelszót nem fogadja el az új áruház. Ebben az esetben nem szükséges új regisztráció, csak egy új jelszót kell kérni.

A másik jelentősebb változás, hogy a viszonteladói oldalon regisztrált ügyfeleink nem láthatnak árakat és nem is tudnak rendelést leadni, amíg az alkohol forgalmazásra kapott működési engedélyük számát a rendszerben nem regisztráltuk!

Az új rendszerünk nagyobb lehetőséget biztosít arra, hogy a különböző vásárlóköreinknek akciókat hozzunk létre. Ezt szeretnénk mihamarabb ki is használni! A német Hudi Hudi-tól átveszünk néhány különleges sört, amit a kiskereskedelmi oldalon fogunk értékesíteni. A viszonteladók sem maradnak ki a mókából, de számukra egyenlőre a nagy hideg miatt nem tudunk jelentős tételeket mozgatni.