Yeast Wörks BLACK MAMMA

2017-01-28 0 By olee

Yeast Wörks BLACK MAMMABLACK MAMMA:
SÖR, KÁVÉ ÉS TUDATMÓDOSÍTÁS

FUCK DRUGS —get yourself a Black Mamma!

A Black Mamma a kézműves sör lehetőségeit tágítva átmerészkedik az egyik legősibb tudatmódosító szerünk, a kávé birodalmába, és azt nem csupán gasztronómiai elemként, hanem valódi élénkítő szerként használja egy erre kifejezetten alkalmas sörtípusban. Célunk, hogy ezzel a kőkemény, mégis simulékony itallal elegáns és felhasználóbarát alternatívát kínáljunk a napjaink éjszakájában fogyasztott pörgetőszereknek – mint pl az energiaital+ rövid kombináció.

A Black Mammát Közép-Amerika inspirálta, ami bővelkedik az ősi titkokban, és fetreng a modern mocsokban, gazdag spirituális helyszínekben, és embertelen tájakban, a testiség szenzációiban és a testen túli élményekben. De a Black Mamma nem más, mint maga az éjszaka, mely mindent látott már és mindent megbocsájt – és a keblére von egy átmulatott éjszaka után.

A Black Mamma egy évekig tartó kísérleti folyamat eredménye, melyben a sörfőzési szakértelmet a Hara Punk duó (Csanád Márton és Simonfai Balázs), valamint a Corvinus Egyetem Sörtanszéke (Vecseri Beáta és Kiss Zsuzsanna) biztosította. A kávét a Lumen Kávézó (László Péter) adta.  A kisüzemi megvalósítás pedig a jászapáti Guri Sörfőzdében készült Urbán Imre közreműködésével.

A tudatmódosítás kultúrája

Meggyőződésünk, hogy a tudatmódosítás az emberiség kultúrájának ősi és elidegeníthetetlen funkciója. Azok a szélsőséges kulturális irányzatok, melyek ezt tagadják, nem tesznek mást, mint rombolják a tudatmódosítás kultúráját – veszélybe sodorva ezzel a tudatmódosító szereket biztonságos kulturális környezet nélkül kipróbálókat.

A sör hivatalos oldalát megtekintheted itt!

MEGVÁSÁROLHATÓ A WEBÁRUHÁZUNKBAN! itt